Tehlikenin Farkında mısınız? Beşiktaş Küme Düşüyor

İlk sekiz haftası geride kalan ING Basketbol Süper Ligi’nde bir galibiyet ile son sıraya demirleyen Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor.

İlk sekiz haftası geride kalan ING Basketbol Süper Ligi’nde bir galibiyet ile son sıraya demirleyen Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor.

Sezona Baş Antrenör Burak Bıyıktay ile başlayan Kara Kartal, üst üste gelen altı yenilginin ardından Bıyıktay ile yollarını ayırdı ve şu an için henüz yeni bir isimle anlaşmadı.

Bu ayrılığın ardından benchte işler karıştı. Kulüpten yapılan açıklamada; yeni Coach gelene dek takımı “Altyapı ve Yeniden Yapılandırma Direktörü” Ahmet Kandemir’in yöneteceği açıklanmıştı ancak Kandemir’in ismi federasyona yardımcı antrenör olarak bildirildi.

Ahmet Kandemir, maçlarda kenarda otururken; takımı Sırp koç Dorde Sijan yönetiyor. Gariplik bununla da sınırlı değil. Federasyonun esame listesinde Beşiktaş Baş Antrenörü olarak geçen sezon Basketbol Gençler Ligi’nde yardımcı antrenörlük yapan Sinan Çelik yer alıyor. Ama hem Gaziantep maçında hem de Aliağa Petkim karşısında hakemlere sinirlenen Ahmet Kandemir, itirazları sebebiyle teknik faul ile cezalandırıldı.

Antrenörden idareci; yöneticiden antrenör yaratarak günü kurtarma çabaları işleri daha da karmaşık hale getirdi.

Bir başka konu ise Beşiktaş’ın yabancı oyuncu tercihleri... Sezon başında 3 Amerikalı çaylak ile anlaşan siyah – beyazlılar, Markell Johnson haricindeki oyunculardan verim alamadı. De’Jon Davis’in ismi resmi sitedeki kadro sayfasından kaldırılırken, takımdan ayrıldığıyla ilgili resmi henüz bir açıklama yapılmadı. Maç kadrosu eksik olmasına rağmen 12. oyuncuyu tamamlamak için bile kadroya yazılmayan Isaiah Blackmon ise resmi sitede hala takımda gözüküyor ancak Blackmon haftalardır antrenmana bile çıkmıyor.

Siyah-Beyazlı takımda yönetimindeki belirsizlikler, yabancı oyuncu tercihleri ve diğer problemler. Tüm bunların ışığında; Beşiktaş şu anda ligin son sırasında yer alıyor ve sezona -1 puan ile başlamasından ötürü kazandığı tek maç da aslında puan tablosuna yansımamış durumda. Kağıt üzerinde ligden düşme potansiyeli olan Fethiye Belediye, Ormanspor, Aliağa Petkim gibi takımlara kaybedilen maçlar da Beşiktaş’ın işini biraz daha zorlaştırıyor.

Önümüzdeki günlerde atılacak adımlar Beşiktaş’ın kaderini belirleyecek.

www.besiktasbasketboldernegi.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI