Teknik direktör seçiminde ilk aday

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı yerine gelecek hocanın kimin olacağı merak ediliyor.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı yerine gelecek teknik direktörün kimin olacağı merak ediliyor. Yönetimin önünde birçok hoca adayı olmasına rağmen şu ana kadar Güneş sonrası için hoca ismi belli olmadı.

Beşiktaş’ın gündemindeki isimler

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre takımın başına gelecek isim konusunda ciddi fikir ayrılıkları yaşanıyor. Abdullah Avcı’nın en güçlü aday olduğu biliniyor ancak yönetimde camiadan yetişmiş bir ismin takımın başına gelmesini isteyenlerin sayısı fazla. Yönetimdeki bazı yöneticiler, taraftarın Sergen Yalçın isteğinin dikkate alınmasını istiyor. Vodafone Park’ta son oynanan Alanyaspor maçında taraftarlar Sergen Yalçın’ı adeta bağrına basmıştı. Fikret Orman’ın ise şu anda Sergen Yalçın’ı düşünmediği gelen bilgiler arasında. Takımın başına yerli bir teknik adam getirilmesi halinde en güçlü adayın Başakşehir’le şampiyonluğu son maçlarda kaçıran Abdullah Avcı olduğu öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI