TFF, Lucescu'ya ne kadar tazminat ödeyecek?

Milli Takım'da Şenol Güneş devri başlarken TFF'nin Mircea Lucescu'ya ödeyeceği tazminat merak konusu... İşte bu sorunun yanıtı

Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından gözler Mircea Lucescu'ya çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevine son verilmesi beklenen Mircea Lucescı'nun tazminatının olup olmadığı merak konusu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Milli Takım’ı çalıştırmak için Şenol Güneş ile anlaşmasının ardından Mircea Lucescu’nun sözleşmesinde tazminat maddesi olup olmadığı tartışılmaya başlandı. Mircea Lucescu ile yolların kısa süre içerisinde ayrılması beklenirken, tecrübeli teknik adama ödenecek rakam merak konusu oldu.

TFF ile Lucescu arasında imzalanan sözleşmede tazminat maddesi yer almıyor. Lucescu sadece 30 Haziran 2019’da bitecek olan sözleşmesi gereği doğan alacaklarını alacak. Bu da Lucescu’yu yıllık kazancı olan 2.5 milyon Euro’dan kalan bedele denk geliyor.

TFF’nin, bir ay önceden haber vermek şartıyla, Lucescu’nun görevine son verme hakkı bulunuyor. TFF, Lucescu’yu gönderme hakkını sözleşme ile sabit olacak şekilde elinde bulunduruyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI