Töre'den Siftah

Gökhan töre Beşiktaş'la antrenmana çıktı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. 2013’te Rubin Kazan’dan kiralık olarak Siyah-Beyazlılara gelen ve 2016 yılında da Beşiktaş'tan takımdan Premier Lig ekiplerinden West Ham’a kiralık olarak transfer olan Gökhan Töre, ikinci Beşiktaş macerasına bugün çıktığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenman 1,5 saat sürdü.

Yardımcı antrenörlerin idare ettiği antrenmanda Fraport TAV Antalyaspor maçında oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve top kapma çalışmaları ile dar alan idmanları gerçekleştirdi. Antrenman, kondisyon koşuları, yarım sahada çift devreli maç ve şut çalışması ile sona erdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI