Töre'ye aykırı!

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım'ın köşe yazısı

TÖRE'YE AYKIRI 

Biraz eskiye gidelim. Rusya’nın Rubin Kazan ekibine büyük umutlar ile gitti. Tutunamadı. Futboldan çok farklı konular ile gündeme geldi. Bu en kötü dönemde Orman, bizzat bu ülkeye gidip bonservisini aldı. Kurtardı! Ardından West Ham’a kiralanmasını sağladı. Yine olmadı. Sakat döndü. Arkasında durdu. 3 yıldır nerede ise maçı yok. Buna rağmen destek olundu.

İşin bir de A Milli Takım’da silah ile oda basma ve daha sonra bir gece kulübünde benzer şekilde olaya karışma süreci de var. Gözardı edildi, kulüp oyuncusunu her bakımdan sahiplendi. Töre açıklamasında kampta tüm testlerde birinci çıktığını, formda olduğunu ileri sürmüş. Biz göremedik! Tek gördüğümüz her çalışma ardından ayağına buz tedavisi yapıldığı, Güneş’in en çok uyardığı isim olduğu. Her şeye rağmen Gökhan bazı konularda haklı olabilir ama Beşiktaş Başkanı’na karşı kullandığı dil ve üsluP kabul edilir gibi değil. Bu ne sporcu ahlakına, ne centilmenliğe ne de Türk örf adet ve Töre’lerine sığmaz. Zaten bu açıklama da onun sözleri değil, her kime ait ise önce bunlardan uzaklaşsın.

ORHAN YILDIRIM

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI