Tottenham'ın yıldızı Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın yeni sezon için transfer çalışmaları kapsamında, menajerlerin önerisiyle Tottenham Hotspur'un Arjantinli orta sahası Giovanni Lo Celso'nun gündeme geldiği bildiriliyor. Lo Celso'nun, Tottenham ile 1 yıl daha sözleşmesinin olmasına rağmen takımdan ayrılmak istediği ve bu durumda Beşiktaş'a imza atabileceği belirtiliyor.


Dev transfer için teklif hazırlığı 

Takvim'in haberine göre; yıldız oyuncunun şartların oluşması halinde Beşiktaş'a katılabileceği ifade edilirken, Beşiktaş yönetiminin de şu anda Lo Celso'yu değerlendirdiği ve alınacak karara göre sezon sonunda teklif yapabileceği öğrenildi. Lo Celso, bu sezon Tottenham formasıyla 23 maçta 590 dakika sahada kalarak 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

28 yaşındaki oyuncu, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yaparken, Arjantin Milli Takımı formasını da 50 maçta giyerek 3 gol kaydetti. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI