Transfer harekatı... 3 önemli isim

Beşiktaş'ta takımın başına Abdullah Avcı'nın getirilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Trezeguet geldi.

Beşiktaş'ta takımın başına Abdullah Avcı'nın getirilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Trezeguet geldi. Siyah-beyazlı yönetim, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Mısırlı yıldız için Kasımpaşa'ya yapacağı teklifi hazırladı.

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.

Siyah-beyazlılar teknik direktör Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isterken, ilk önceliğini 'kanat' mevkine vermiş durumda.

Quaresma'nın yeni sezon öncesinde durumunun belirsiz olması, Lens'in de beklentilerin altına kalması sebebiyle bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanan yönetimin, Kasımpaşa'dan Trezeguet ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan 24 Mısırlı yıldız için Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa kulübüyle görüşmeye başlıyor.

NAKİT PARADA ISRAR EDİLİYOR

Siyah-beyazlılarda bu transferle bizzat Başkan Fikret Orman'ın ilgilendiği öğrenildi.

Ezeli rakiplerin ilk taleplerini yeterli bulmayan "Cazip bir teklifiniz varsa görüşebiliriz" diyerek geri çeviren Kasımpaşa yönetiminin, Başkan Orman ile yapacağı birebir görüşmenin ardından nasıl bir yol izleyeceği belli olacak.

Kartal'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, "Trezeguet bizim için biçilmiş kaftan. Onlara Mısırlı oyuncu karşılığında Lens ile birlikte bir miktar da para önerebiliriz. Eğer şartlarda anlaşma sağlanırsa, bizim için bu transfer takıma önemli bir katkı sağlayacaktır" yorumunu yaptığı öğrenildi.

Kasımpaşa formasıyla bugüne kadar 71 resmi maçta forma giyen Trezeguet, bu periyotta 25 gol atarken, 18 de asist yaptı.

Toplam 43 gole direkt olarak katkıda bulunan Mısırlı yıldız bugüne kadar en çok (87) El Ahly Kahire formasını terletti.

MAHMUT TEKDEMİR HAREKATI

Beşiktaş, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir için araya Abdullah Avcı'yı soktu.

Fenerbahçe'nin de talip olduğu 31 yaşındaki ön libero için Avcı'nın, Göksel Gümüşdağ ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve "Mahmut'un Başakşehir'e 10 yıllık hizmeti var. O da benim gibi kariyerinin bu döneminde seyirci ile oynamak istiyor. Ona izin verin" dediği bildirildi.

Gümüşdağ'ın ise önümüzdeki günlerde Mahmut ile birebir bir görüşme yaptıktan sonra son kararını vermesi bekleniyor

AJDIN HASIC GÜN SAYIYOR

Siyah-beyazlılar geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Ajdin Hasic için girişimlerini hızlandırdı.

4 ay sonra 18 yaşına basacak olan Bosna Hersekli futbolcu ile yakından ilgilenen Beşiktaş yönetimi, genç futbolcuyla profesyonel olarak sözleşme imzalamak için geri sayıma geçti.

Hasic'in ekim ayında atacağı imzanın ardından ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI