Transfer, ihtar, ceza!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında bu akşam lider Sivasspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ta sorunlar diz boyu:

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında bu akşam lider Sivasspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ta sorunlar diz boyu: 1- TFF'nin harcama limiti nedeni ile transferde anlaşmaya varılan futbolcular bir bir elden kaçtı. 2- Ödeme krizi yeniden hortladı. Ruiz ve Elneny alacaklarına karşılık kulübe ihtar yolladı. 3- Burak, Umut, Gökhan, Necip ve Elneny kart görmeleri Beşiktaş, 7 puan gerisinde olduğu lider Sivasspor ile bugün şampiyonluk yarışında hayati öneme sahip bir maça çıkacak. Ancak karşılaşma öncesi siyah-beyazlı kulüpte büyük sıkıntılar var. İşte Kartal'da son durum:


PRİJOVİC DE BEKLEMİYOR 
Ara transferde TFF'nin harcama limitine takılan Beşiktaş, şu ana kadar hiçbir futbolcuyu kadrosuna katamadı. Forvet mevkii için anlaşmaya varılan isimler de bir bir elden kaçtı. Cenk Tosun kiralık olarak Crystal Palace'ın yolunu tutarken, bir diğer golcü adayı Yohan Boli için de bütçe engeli nedeniyle hamle yapılamadı. 26 yaşındaki futbolcu, Katar'ın Al Rayyan takımına transfer oldu. Prijovic ise Beşiktaş'a kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini bildirdi.

FUTBOLCULARA 3 AYDIR ÖDEME YOK
20 Ekim'de göreve gelen Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, ilk iş olarak kaynak bularak futbolcuların birikmiş 3 aylık maaşlarını hesaplarına yatırmıştı. Ancak aradan geçen 3 aylık sürede oyunculara ikinci bir ödeme yapılmadı. Victor Ruiz ve Mohamed Elneny kulübe ihtar çekti. Öte yandan kulüp personelinin önemli bir bölümünün de ekim ayının yarı ödemesini aldıkları ve devamında 3.5 aydır maaş sıkıntısı yaşadıkları öğrenildi.

SARI KART TEHLİKESİ KAPIYA DAYANDI
Beşiktaş, Sivas maçının ardından Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar için bu maç da en az ilki kadar önemli. Ayrıca İzmir ekibinin yeni stadını açacak olması nedeniyle mücadele normalden daha farklı atmosferde oynanacak. Böyle bir ortamda siyah-beyazlıları önemli bir tehlike bekliyor. Burak Yılmaz, Umut Nayir, Gökhan Gönül, Necip Uysal ile Muhammed Elneny ceza sınırında ve bugün sarı kart görmeleri durumunda Göztepe'ye karşı takımdaki yerlerini alamayacaklar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI