Transfer zirvesinde neler konuşuldu?

Perde arkası... Beşiktaş'ta transferde izlenecek yol haritası belirlendi.

Beşiktaş ile 2 gün önce üç yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Abdullah Avcı, imza törenin ardından Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle bir araya gelerek transferlerle ilgili durum değerlendirmesi yaptı. İmza töreninde sık sık saha içinde kalacağını tekrarlayan Avcı’ya Başkan Fikret Orman tarafından saha dışı konusunda güvence verildi.

Serdal Adalı daha da yakından ilgilenecek

Skorer’de yer alan habere göre imza töreninden sonra gerçekleştirilen yemekte Başkan Orman’ın yeni dönemde ikinci Başkan Serdal Adalı’nın teknik heyetle daha yakından ilgileneceğini söylediği aktarıldı. Başkan Orman’ın yeni sezonda ekonomik sıkıntıların en aza indirilmesi konusunda da çalışacaklarını da kaydettiği vurgulandı.

Abdullah Avcı ile transfer konuşuldu

Yemekte transfere de değinen Fikret Orman ve Abdullah Avcı çok para harcamadan akıllı takviyeler yapılması konusunda görüş birliğine vardı. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verilmesi de kararlaştırıldı. Başarılı teknik adamın transferlerin lig başlamadan bitirilmesini de istediği vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI