Transferde dev rakip

Yeni sezonda “mutlak şampiyonluk” hedefiyle kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş yönetimi, savunma hattını güçlü bir liderle takviye etmek istiyor.

10 Mart 2026

Beşiktaş’a Laporte Transferinde Kötü Haber: Suudi Arabistan Devrede

Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş, savunma hattına dünyaca ünlü bir stoper takviyesi yapmak isterken önemli bir rakiple karşı karşıya kaldı. Siyah-beyazlıların transfer listesinde yer alan İspanyol savunmacı Aymeric Laporte için Suudi Arabistan kulüplerinin devreye girdiği iddia edildi.

Transferde yaşanan bu gelişmenin, Beşiktaş’ın planlarını zorlaştırabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş’ın Savunma Planı

Yeni sezonda “mutlak şampiyonluk” hedefiyle kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş yönetimi, savunma hattını güçlü bir liderle takviye etmek istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetimin planında savunma tandeminin Emmanuel Agbadou ile Aymeric Laporte ikilisinden oluşması yer alıyordu. Bu ikilinin hem fiziksel gücü hem de oyun kurma becerisiyle savunmada önemli bir denge oluşturması hedefleniyordu.

Suudi Kulüpleri Devrede

Ancak Laporte transferi için Suudi Arabistan kulüplerinin devreye girdiği ve oyuncuya oldukça yüksek maaş teklifleri sunduğu öne sürüldü.

Astronomik rakamlarla yapılan tekliflerin transfer yarışında dengeleri değiştirebileceği ve Beşiktaş’ın işini zorlaştırabileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş Son Bir Hamle Yapabilir

Siyah-beyzlı yönetimin olumsuz gelişmelere rağmen transferden vazgeçmek istemediği belirtiliyor. Beşiktaşlı kurmayların, oyuncunun maliyetini netleştirmek ve son bir görüşme yapmak için İspanya’ya gitmeyi planladığı iddia edildi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin, Laporte transferinin kaderini belirleyebileceği ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI