Transferde Kabore veya Wakaso

Beşiktaş Yönetimi, Kabore için menajeriyle bir kez daha görüştü. Transfer listesine giren alternatif isim ise Guimaraes’te oynayan Ganalı Alhassan Wakaso

Beşiktaş Yönetimi, Kabore için menajeriyle bir kez daha görüştü. Transfer listesine giren alternatif isim ise Guimaraes’te oynayan Ganalı Alhassan Wakaso

Ligde şampiyonluk yarışına havlu atmasının ardından Trabzon yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi umudunu da kaybeden Beşiktaş, gelecek sezona yatırım yapmaya başladı. Transfer listesini şimdiden belirlemeye başlayan ve bazı görüşmelerde de bulunan yönetim, önce orta saha sıkıntısını çözmek amacında. Bu doğrultuda ön libero mevkiine yeni bir isim arayan idareciler bir süre önce Krasnodar'da forma giyen Charles Kabore için girişimlerde bulunmuştu. Siyah-beyazlıların, Rus ekibi ile sözleşmesi bitecek oyuncunun menajeri ile masaya oturup bir kez daha şartlarını konuştuğu kaydedildi.
Krasnodar ile sözleşme uzatmayı düşünmeyen 31 yaşındaki Charles Kabore'nin Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı ifade edildi. Kartal'ın Kabore'de sonuç alamaması halinde alternatifleri de yok değil. 

2 MİLYONA BİTEBİLİR

Yönetimin Portekiz ekibi Guimaraes'te görev yapan Alhassan Wakaso'yu da takibe aldığı ve sezon sonu kulübüyle masaya oturmayı planladığı dile getirildi. 27 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro civarında bir rakamın gözden çıkarılabileceği ifade edildi. 1.80 boyundaki Wakaso daha önce Lorient ve Rio Ave formaları giydi. Ganalı oyuncu ülkesinin milli takımında ise 2 kez görev yaptı.

Bu sezon Guimaraes'te 34 maça çıkıp hepsine 11 başlayan Wakaso istikrarlı bir performans sergiledi. Güçlü fiziği nedeniyle kolay sakatlanmayan oyuncu sadece 2017- 18'de 43 gün forma giyemedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI