Transferde Origi rekabeti

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Milan, sezon başında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Divock Origi ile yaz aylarında yollarını ayırmayı planlarken Belçikalı oyuncu için en ciddi taliplerin Türkiye'den geldiği belirtildi. Süper Lig'in devleri, oyuncu için görüşmeler gerçekleştiriyor.

Milan, sezon başında kadrosuna kattığı Divock Origi ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Oyuncu için en ciddi talipler ise Türkiye'den geliyor.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Liverpool'da oynama süreleri düştüğünde dahi kritik maçlarda attığı gollerle öne çıkan Divock Origi, sezon başında transfer olduğu Milan'da beklentileri karşılayamadı.

Belçikalı forvet; bu sezon İtalyan ekibiyle toplam 35 maça çıkarken bunların 10'unda ilk 11'de yer aldı ve 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlayabildi.

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Jackson Muleka'ya gelen teklifleri değerlendirme kararı alan idareciler, şu anda 4 milyon Euro seviyesinde olan önerilerin 5 milyon Euro’ya ulaşması halinde ayrılığa yeşil ışık yakacak. Kartal, Muleka’nın yerini doldurmak için şimdiden arayışta...

Bu doğrultuda bir iddia, İtalyan basınından gelmişti. Calciomercato’da yer alan habere göre; Beşiktaş, Serie A ekibi Milan’ın formasını giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Divock Origi’yi kadrosuna katmak istiyordu.

SÜPER LİG İHTİMALİ YÜKSEK

Calciomercato'nun bugünkü haberinde de oyuncunun kariyerinde Türkiye'de devam etme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Türkiye'den birçok takımın Origi ile ilgilendiği ifade edildi.

EN İSTEKLİ TAKIM FENERBAHÇE

Calciomercato, Türkiye'den birçok takımın oyuncuyla ilgilenmesine rağmen bu noktada en öne çıkan ekibin Fenerbahçe olduğunu belirtti. Sarı-Lacivertlilerin transferi bitirmek adına olanaklarını zorlayacağı aktarıldı. Bu doğrultuda oyuncunun durumunu öğrenmek adına da bir görüşme yapıldığı aktarılıyor.

MILAN'IN PLANI

Milan, Origi'nin satışına sıcak bakıyor. Fakat kadrosuna önemli bir golcü takviyesi yapmak isteyen İtalyan ekibi, Origi'den gelecek bonservis bedelini önemsiyor. Yeni alınacak bu golcü için Origi'nin satışından elde edilecek gelirin bir katkı sağlaması hedefleniyor.

İŞTE İSTENEN BONSERVİS

İtalyan ekibi, Divock Origi transferinden en az 10 milyon Euro gelir elde etmek istiyor. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Belçikalı golcünün bonservisi konusunda Türk kulüplerinin bilgilendirildiği ifade edilmekte.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI