Transferde Rota Orta Saha

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Mohammed Elneny'nin mutlaka takımda tutulmasını isteyen teknik Direktör Sergen Yalçın, orta sahaya kaliteli bir ismin daha transferinin şart olduğunu söyledi Dinamo Tiflis'in 21 yaşındaki genç futbolcusu Nika Ninua dışında orta sahaya kaliteli bir ismin daha alınmasını istedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yönetime yeni sezon transfer politikasını iletti. Genç teknik adam, ilk olarak orta sahaya takviye yapılmasını isterken Siyah-beyazlı kulübün yönetimi, yeni sezonda orta sahada Atiba, Dorukhan, Necip ve Oğuzhan'ın yeterli olacağını düşünse de, Sergen Yalçın farklı bir düşünceye sahip ve orta saha planlamasına ayrı bir önem veriyor.

DEĞİŞKEN PERFORMANS

Bu düşünce ise Oğuzhan Özyakup'un iinişli çıkışlı bir performans göstermesi, Dorukhan'ın da sakatlıktan çıktıktan sonraki form tutma sürecinin belli olmaması, bu sezon Atiba Hutchinson'la beraber çok iyi bir ikili olan ve takdir edilen bir performans ortaya koyan Elneny'nin mutlaka takımda tutulmasını isteyen Yalçın'ın, bunun gerçekleşmemesi halinde orta sahaya transfer yapılmasını istediği öğrenildi.

NIKA NINUA GELİYOR 

Arsenal'in Elneny'den para kazanma isteğinin bu transferinin gerçekleşme sürecini uzatacağı için siyah-beyazlıların yeni alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor. Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler, Dinamo Tiflis'in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Nika Ninua ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak Sergen Yalçın'ın Nika alınsa bile, orta sahaya tecrübeli bir oyuncu takviyesini mutlaka istiyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI