Transferde sıcak gelişmeler

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'tan Transfer Taarruzu! 5 Mevkiye Takviye

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un önderliğinde, siyah-beyazlılar kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.


Angel Di Maria Transferi

Beşiktaş'ın Angel Di Maria transferi konusunda hareketli saatler yaşanıyor. El Ciudadano'da yer alan habere göre, Arjantinli yıldız geleceğine karar vermek üzere. Di Maria'nın yakın çevresi, oyuncunun Türkiye'ye gelmek istediğini belirtiyor. Di Maria kararını bu hafta açıklayacak.

Portekiz basınına göre, Beşiktaş, Di Maria'ya 1 yıllık sözleşme, 5 milyon euro yıllık ücret ve 2.5 milyon euro imza parası teklif etti. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transferde bizzat devrede.

Mats Hummels'e Rakip Çıktı

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mats Hummels ile anlaşmaya yaklaşırken, Alman futbolcu için Bayer Leverkusen de devreye girdi. Beşiktaş, Hummels'e en iyi teklifi vermeye devam ediyor. Jonathan Tah'ın Bayern Münih'e transfer olma ihtimali, Leverkusen'in Hummels'e yönelmesine neden oldu.


Yusuf Yazıcı Hamlesi

Orta sahaya yerli takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Fransız ekibi Lille’den ayrılan yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldı. 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 42 maçta 12 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için ilerleyen günlerde bir girişimde bulunmayı planlıyor.


Japon Sağ Bek Sugawara

Beşiktaş, sağ bek mevkisi için Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da forma giyen Japon futbolcu Yukinari Sugawara ile ilgileniyor. Sugawara'nın menajeriyle temasa geçmeyi planlayan Beşiktaş, şartların uygun olması halinde Hollanda ekibine teklifte bulunacak. Sugawara'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.


Golcüyü İtalya'da Buldu

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda aradığı golcüyü İtalya’da buldu. Siyah beyazlı yönetim, Juventus'un Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'i transfer etmek için girişimlere başladı. 1.86 boyundaki Polonyalı milli futbolcunun menajeriyle ilk temaslar kuruldu. Milik, Juventus formasıyla 36 maçta 8 gol ve 1 asist kaydetti. Golcü futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI