Transferde son dakika

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş transfer haberileri... Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı takımda hareketli saatler yaşanıyor. Stopere Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek isteyen Kartal, forvet hattı için ise Bast Dost ve Sörloth için girişimlerini sürdürüyor. İşte Abdülkerim Bardakcı, Bas Dost ve Sörloth transferlerinde son durum... (BJK Haber Transfer)

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Kulüple sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan; Michy Batshuayi ve Cyle Larin'le birlikte sürpriz bir biçimde Güven Yalçın'la da yolları ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, hücum hattında ilk transferini Alexander Sörloth'la yapmak istiyor.

Uzun süredir temasların sürdüğü 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Morten Wivestad'ın bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın, Sörloth'un temsilcisiyle telefon ve mobil görüşme trafiğinin ardından ilk kez yüz yüze pazarlıkta bulunacağı ifade edildi.

Sezon sonunda kiralık olarak görev yaptığı Real Sociedad'dan ayrılmaya hazırlanan yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanacak.

Kartal, önce Sörloth'la anlaşıp ardından 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifiyle Leipzig'i ikna etmeyi planlıyor.

Öte yandan Wivestad'ın bugün Fenerbahçe'yle de görüşeceği belirtildi.

Beşiktaş'ta santrfor arayışları devam ederken, Belçika Ligi'nde Club Brugge forması giyen Bas Dost adaylar arasına girmişti.

32 yaşındaki Hollandalı futbolcu kulübüyle şampiyonluk mücadelesi verirken sözleşmesi Haziran 2022'de sona eriyor.

Siyah-Beyazlılar, bu futbolcu için nabız yoklarken oyuncunun temsilcisinin Belçika basınına yaptığı açıklamada tecrübeli golcünün bonuslarla beraber yıllık 1 milyon Euro maaşa "Evet" diyebileceğini söylediği bildirildi.

Beşiktaş'ın, 32 yaşındaki futbolcuyla menajeri aracılığıyla yapılan temaslarda bu bedelin karşılanabileceğini ilettiği ifade edildi. 1,96'lık forvet, kariyerinde daha önce; Wolfsburg, Sporting ve Frankfurt gibi kulüplerde forma giymişti.

Yeni sezon öncesinde stoper hattında büyük bir değişime imza atacak olan Kara Kartal, Abdülkerim Bardakcı için çalışmalara başlamıştı.

Tecrübeli stoper için yapılan girişimlerde yoğun mesai harcayan ve büyük mesafe kat eden idareciler, Abdülkerim'le menajeri aracılığıyla anlaşmıştı.

Başarılı stoperin kulübü Konyaspor'la da temas kuran yönetim, son olarak 2 milyon Euro'luk teklifle Yeşil-Beyazlılar'ın kapısını çaldı.

Ligdeki yerlerinin belli olması sonrasında teklife dönüş yapacaklarını söyleyen Konyaspor cephesine Beşiktaş'ın presi sürüyor. Kartal, sezon bitmeden Abdülkerim'e formayı giydirmek istiyor. 

Fanatik


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI