Transferde son düzlük!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş, Kaan Ayhan transferinde geri sayıma geçti. Sassuolo kulübünü kiralama konusunda ikna eden siyah-beyazlılar, Çizme ekibinin ‘zorunlu satın alma’ opsiyonunu kabul ederse resmi imzalar haftaya atılacak.

Beşiktaş, Kaan Ayhan transferinde geri sayıma geçti. İtalyan basını, siyah-beyazlıların Sassuolo'yla anlaşmanın eşiğinde olduğunu yazdı.

Kaan Ayhan'ın sezon sonuna kadar kiralanması için 500 bin euro'ya ek olarak belirli koşullar yerine getirilirse 3.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunun devreye gireceği belirtildi.

Tarafların prensip anlaşmasına varmaları durumunda, resmi imzaların pazartesi günü atılması bekleniyor.

İNDİRİME YANAŞTILAR

Beşiktaş, uzun süredir Kaan Ayhan'ı renklerine katmak istemiş ancak Sassuolo kulübü bonservisinde indirime gitmemişti.

2020'de Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro'ya transfer edilen Kaan bu sezon Sassuolo formasıyla Serie A'da çıktığı 10 maçta 542 dakika süre almıştı. İtalya Kupası'nda ise oynadığı tek maçta golünü atmıştı. A Milli Takım'da da 51 maçta forma giyen 28 yaşındaki Kaan Ayhan defans, ön libero ve sağ bek mevkilerinde forma giyebiliyor.

Kaan Ayhan kimdir? Kaç yaşında, nereli? 

Futbola Alman ekibi Schalke 04 altyapısında başlayan ve sırasıyla Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Sassuolo'da forma giyen milli futbolcumu Kaan Ayhan'ın yaşı, kariyeri ve özellikleri merak konusu oldu. Peki, Kaan Ayhan kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda ve takımda oynuyor? İşte detaylar...

KAAN AYHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kaan Ayhan 10 Kasım 1994 yılında Gelsenkirchen, Almanya'da doğan ve yetişmiş Türk millî futbolcudur. İtalya Serie A takımlarından Sassuolo'da oynamaktadır. Aynı zamanda Türkiye Milli Takım formasını da giymektedir. Kaan Ayhan Gurbetçi futbolcu Kaan Ayhan anne tarafından aslen Trabzon Maçka, baba tarafından ise aslen Iğdırlıdır.


Milli futbolcu, Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Schalke 04 gibi ekiplerde forma giymiştir. Bu sezon Sassuolo formasıyla 5 maça çıkmıştır. Gol ve asist üretmemiştir. Stoper, ön libero ve sağ bek oynayabilmektedir.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI