Transferde sürpriz gelişmeler

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş, bir yandan da takımdan ayrılacak isimleri belirlerken sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor.

 Siyah-beyazlılardan ayrılan tecrübeli yıldızın Süper Lig'de kalma ihtimali belirdi. Sözleşmesi sona eren Oğuzhan Özyakup ve Can Bozdoğan için yeni gelişmeler yaşanırken, forvet için de Trabzonspor'un eski yıldızı gündeme geldi. İşte günün Beşiktaş transfer haberleri...

JOSELU'YA TEKLİF

La Liga'dan düşen Alaves'in golcüsü Joselu'nun Beşiktaş'tan teklif aldığı iddia edildi. 32 yaşındaki dev forvetin Negredo'dan sonra Süper Lig devine gidecek ikinci golcü olabileceği yazıldı.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI ISRARI

Vida'nın vedası Serdar Saatçı ile ayrılık kararının alınmasının ardından transferde öncelikli olarak forvet ile birlikte stoper bölgesine takviye yapmayı düşünen Beşiktaş, Konya ile başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakçı'yı istiyor.

Yabancı sayısının azaltılacak olması da Abdülkerim'i tercihinde rol oynuyor. Transferdeki en büyük engel ise 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu Konya Teknik Direktörü İlhan Palut'un bırakmak istememesi. (Hürriyet)

OĞUZHAN ÖZYAKUP'A SÜRPRİZ TALİP

Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'a transfer olacağı iddia ediliyordu. Fatih Karagümrük'ün de hedefinde olan Oğuzhan Özyakup'ta sıcak bir gelişme yaşandı.

Küçük İbo ile İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir araya geldi! 38 yaşındaki Küçük İbo'nun son hali sosyal medyada gündem oldu!

2021-22 sezonunun devre arasından beri Başakşehir'in radarındaki Oğuzhan Özyakup için turuncu lacivertlilerin tekrar harekete geçtiği belirtildi. Emre Belözoğlu'nun kadrosunda çok istediği tecrübeli futbolcuya projesinden bahsettiği ve Ozzie'ye takımda vereceği rolü anlattığı kaydedildi. (Akşam)

SERDAR SAATÇI'YLA YOLLAR AYRILIYOR

Beşıktaş'ta gelecek sezonun planlaması sırasında henüz 19 yaşındaki stoper Serdar Saatçı'nın veto yediği ortaya çıktı. Valerien İsmael'in genç futbolcuyu taktik anlayışına uygun bulmadığı ifade edildi.

2023'te sözleşmesi sona erecek olan Serdar'la önümüzdeki günlerde yolların ayrılması beklenirken, yönetim gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. 

LJAJIC SÜPER LİG'DE KALABİLİR!

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Adem Ljajic'in bazı Süper Lig ekiplerinden teklifler aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı süreçte Serie A ekiplerinin de radarında olan 30 yaşındaki futbolcunun vereceği karar şimdiden merak konusu oldu.

Adem Ljajic'in İtalya'ya dönme kararı alması daha yüksek ihtimal olarak görülüyor. Beşiktaş'ta toplam 85 maça çıkan Adem Ljajic 18 gol, 26 asistlik performans sergiledi. (Akşam)

10 NUMARAYA DIEGO VALDES

Meksika'da America forması giyen 10 numara Diego Valdes'in Beşiktaş 'ın radarında olduğu, Şili basını tarafından ortaya atılmıştı.

28 yaşındaki yıldız futbolcu için henüz resmi temasların başlamadığını ifade eden ESPN, buna karşın futbolcunun eğer teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istediğini açıkladı. (Fanatik)

EKUBAN BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Sıyah-beyazlılarda forvet konusunda birçok isim transfer listesine eklendi. Devre arasında gündeme gelen Eski Trabzonspor'lu Caleb Ekuban transferinde de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Genoa'dan ayrılmak isteyen yıldız futbolcu menajerine talimatı verdi. Caleb Ekuban'ın Beşiktaş'a transfer olmak istediği iddia edildi.

CAN BOZDOĞAN İÇİN MASAYA OTURULUYOR

Can Bozdoğan için kritik günlere girildi. Siyah beyazlılarda kalmak istediğini her fırsatta siyah beyazlı kurmaylara ileten genç orta saha için Valerien İsmael'in de ilk etapta maliyetini yüksek bulduğu belirtildi.

Can için 31 Mayıs'tan sonra Schalke 04 ile tekrardan masaya oturulacak. Siyah-beyazlılar pazarlıklarda istediği rakama ulaşabilirse Can'ı kadrosuna katacak. 

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI