Transfere 3 ciddi aday

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar... (BJK Haber Transfer)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri, teknik heyetin raporları doğrultusunda çalışmalara devam ediyor. 

Teklif; 3.5 milyon Euro! 

Kara Kartal'ın ön libero için listesinde yer alan ilk isim Amir Hadziahmetovic... Konyaspor forması giyen yıldız oyuncu için; Galatasaray, Başakşehir ve Burnley devrede. Fanatik'te yer alan habere göre; şu anda en ciddi adayın ve transfere en yakın olan takımın Beşiktaş... 

Oyuncu için son olarak 3.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli öneren Kara Kartal, pazarlıklara devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcu da Siyah-Beyazlı formayı giymeyi çok istiyor.

Sevilla'nın yıldızı zor görünüyor

Alternatif isimlere de yönelen Beşiktaş'ta gündemdeki bir diğer oyuncu da Thomas Delaney... Şu anda İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın formasını giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu için Alman temsilcisi Hoffenheim da devrede. 31 yaşındaki futbolcunun, Hoffenheim ile yaptığı görüşmelerin olumlu devam etmesi, şu anda en büyük sorun! Ancak tecrübeli oyuncu, eğer Alman ekibi ile anlaşma sağlayamazsa devreye direkt olarak Kara Kartal girecek.

C planı Kaba

Beşiktaş Yönetimi, Amir Hadziahmetovic ve Thomas Delaney ile anlaşma sağlayamazsa bu kez farklı bir yol izleyecek. Beşiktaş, ön libero bölgesine genç bir isim de bakıyor. Bu doğrultuda gündemde Fransa 2. Lig ekiplerinden Valenciennes forması giyen Mohamed Kaba var. Sözleşmesinin bitmesine 1.5 yıl kalan Fransız yıldız için maliyet araştırması yapılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI