Transferin gözdesi için Cenk Tosun aracı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Transferin gözde ismi için Cenk Tosun devreye girdi! Adı Galatasaray’la da anılan yıldızla görüşen Cenk, “Bizim takıma gel. Yeniden doğuş için doğru adres Beşiktaş” dedi.

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, Kara Kartal’da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesi sonrasında önce ilk 11’e, ardından A Milli Takım’a geçiş yapmıştı. Başarılı forvet, saha içerisindeki mesaisine ek olarak saha dışında da takımına destek veriyor...


'Başarılı olursun'

Cenk’in, Gaziantep’teki A Milli Takım kampında Çekya’yla oynanan maç öncesinde Cengiz Ünder’le yaptığı sohbette yıldız ismi Beşiktaş ’a davet ettiği bildirildi. Başarılı oyuncunun, “ Galatasaray ’la transfer haberlerin çıkıyor. Bizim takıma gel. Sağ kanatta oynayıp başarılı olursun. Yeniden doğuş için doğru adres Beşiktaş” ifadelerini kullandığı belirtildi.


Roma’ya 8.4 milyon Euro...

Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’yla yol ayrımında bulunan Cengiz Ünder’in ise ilk etapta kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planlasa da istediği teklifin gelmemesi halinde rotayı Türkiye’ye çevirebileceği konuşuluyor. Bu sezon Marsilya formasıyla 20 karşılaşmaya çıkan Cengiz, 1 asistle oynamıştı. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Marsilya, Cengiz’i sezon başında 8.4 milyon Euro karşılığında Roma’dan kadrosuna katmıştı.

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI