Transferin patronu belli oldu

Beşiktaş’ta pazar günü yapılan başkanlık seçiminin ardından yeni sezonda Siyah-beyazlı kulübün transferlerine yön verecek isimler belli oldu.

Beşiktaş’ta pazar günü yapılan başkanlık seçiminin ardından yeni sezonda Siyah-beyazlı kulübün transferlerine yön verecek isimler belli oldu. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’ne gidilememesinden beri yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı takımın maliyetini düşürme politikası da devam edecek.

Beşiktaş’ta transferi kimler yapacak?

Geçen yıllarda Asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu transferde ön plana çıkarken gelecek sezon bu ikilinin yanına biri isim daha ilave edildi. Mevcut bütçe azaltılacağı için kiralık ve bonservisi elinde olan oyuncular üzerine yoğunlaşacak olan siyah beyazlılarda, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu devre arasından bu yana çalışmalarını sürdürüyor ve hatta bir çok futbolcu ile temasa bile geçmişti.

Serdal Adalı aktif rol alacak

Kara Kartal’da ikinci başkan olarak görev yapan Serdal Adalı transferde bundan sonra daha fazla söz sahibi olacak. Göreve geldiği günden beri devre arasında özellikle takımdan ayrılan oyuncular konusunda görüşmeler yapan Adalı, yeni sezon öncesinde daha da fazla söz sahibi olacak. Adalı, yeni dönemde Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile beraber transfer çalışmalarına katılacak ve Beşiktaş’ın yeni kadrosunu bu üçlü kuracak. Adalı; aynı zamanda başkan Fikret Orman’ın yapacağı teknik direktör görüşmelerinde de yer alacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI