Transferler nerede?

Beşiktaş'ta eski başkan Fikret Orman için ''Paralar nerede?'' tezahüratında bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, sezon başında yapılan transferlerin performansı için de ''Transferler nerede?'' diye soruyor.

Ljajic’in bonservisi 6.5 milyon Euro’ya alındı. N’Koudou, Ruiz ve Boyd’a 8.9 milyon Euro ödendi. 4 futbolcunun skora katkısı sadece 4 gol

Zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta sezon başında yapılan transferler beklenen katkıyı veremedi.

Abdullah Avcı'yla sezona başlayan Fikret Orman yönetimi, Ljajic'in bonservisini 6.5 milyon Euro'ya aldı. N'Koudou'ya 4 milyon, Ruiz'e 2.5 milyon ve Boyd'a 2.4 milyon Euro ödendi.

Rebocho'yu 400 bin Euro bedelle kiralayan siyah-beyazlılar, Diaby ile Elneny'yi bedelsiz kiraladı. Kasadan 15.8 milyon Euro çıkarken bu isimlerin sahadaki katkısı ‘tam bir enkaz' dedirtti.

YETENEK PROBLEMİ

Bu sezon 20 karşılaşmada süre alan Adem Ljajic ve Diaby 2 golde kalırken 17 karşılaşmada süre alan N'Koudou da 2 kez ağları buldu.

Elneny ve Boyd'un ise skora hiç katkısı yok. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın “Şut atmayı ben öğretemem ki” diye eleştirdiği bu isimlerin etkisiz görüntüsü Kartal'ı zirvenin dışına itti.

Devre arasının son gününde kadroya katılan Boateng, 3 maçta 2 gol atarak şimdiden sezon başında kadroya dahil edilen isimleri yakalamayı başardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI