TRT, Alper Bakırcıgil'i 2. kez oyundan aldı

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda spiker Alper Bakırcıgil, maçın ikinci devresine çıkamadı. İşte detaylar...

Dünya Kupası'nda Kanada-Fas maçını anlatan spiker Alper Bakırcıgil, FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün en erken golü atan isim olduğunu hatırlattı. 2. yarı mikrofona çıkamadı. 

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nda spiker Alper Bakırcıgil, maçın ikinci devresine çıkamadı! F Grubu'ndaki Kanada-Fas maçını anlatan Alper Bakırcıgil, Hakim Ziyech'in 4. dakikada attığı golden sonra FETÖ firarisi eski futbolcu ve AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün Dünya Kupası'nda en erken golü atan isim olduğunu hatırlattı.

Bakırcıgil, 2. devre mikrofana çıkamadı

Alper Bakırcıgil'in, Şükür'ün Güney Kore'ye 11. saniyede attığı golü hatırlatması futbol deyimiyle ikinci devre oyundan alınmasına neden oldu. Çünkü TRT yönetimi, ikinci devrede maçın anlatımını Cüneyt Kıran'a devretti. Bu durum da sosyal medyada trend topik listesine girdi.

Bakırcıgil özetten de çıkartıldı

Fas'ın Kanada'yı 2-1 mağlup ederek, 2022 Dünya Kupası'nda son 16 turuna kalmayı başardığı mücadelenin özet görüntülerinde de TRT, Alper Bakırcıgil'i kullanmadı. Kurum, maç özetini yeniden başka bir spikere seslendirterek yayına verdi.

Daha önce de kızağa çekildi

Diğer yandan TRT spikerlerinden Alper Bakırcıgil, daha önce de kurum tarafından kızağa alınmıştı. Geçen sezon Erzurumspor-MKE Ankaragücü maçında spikerlik yapan Bakırcıgil, ev sahibinin tepkisini çekmişti. Erzurumlular'ın "Maçı taraflı anlatıyor" şikayeti nedeniyle Bakırcıgil bir süre Ankaragücü maçlarında görevlendirilmemişti. Alper Bakırcıgil, yaklaşık 1.5 ay aradan sonra MKE Ankaragücü-Adanaspor maçında görev almıştı.

Galatasaray da tarihinden sildi

Yıllardır ABD'de yaşayan Hakan Şükür, uzun yıllar formasını giydiği ve şampiyonluklar yaşadığı Galatasaray tarafından da silinmişti. Sarı kırmızılı kulüp, Şükür'ü üyelikten atarken, GS TV'de ekrana gelen eski maçlarda da görüntülerine yer vermiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI