Tüm gelirler uçtu!

Beşiktaşlı yönetici Hakan Daltaban Siyah-Beyazlı kulübün son durumunu özetledi.

Dünyayı saran koronavirüs (corona virüs) salgını kulüpleri de negatif yönde etkiledi. Beşiktaş yöneticilerinden Hakan Daltaban, kulübün içinde bulunduğu durumu açıkladı. Daltaban, yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Beşiktaş ödeme yapabiliyor mu? Daltaban açıkladı.

Koronavirüs salgını, spor kulüplerini ekonomik olarak da zorlayacak. Beşiktaş yöneticilerinden Hakan Daltaban, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelirlerin durduğuna vurgu yaptı.

Hakan Daltaban, kulübün durumunu anlattı

Beşiktaş Yönetimi’nde Vodafone Park ve Dernekler sorumlusu olarak görev yapan Hakan Daltaban, kulüp gündemiyle ilgili olarak konuştu.

Hakan Daltaban: "Tüm gelirlerimiz durdu"

Fanatik'e açıklamalar yapan Daltaban, "Tüm gelirlerimiz durdu. Ödemelerimizi de yapamıyoruz. doğal olarak moraller çok bozuk. Ama şu da bir gerçek; her şeye bir çözüm bulunur" diye konuştu. 

Hakan Daltaban: "Moraller çok bozuk"

Beşiktaşlı yönetici, "Gelirler durdu ve ödemelerimizi de yapamıyoruz. Sadece personel maaşını ödemeye çalışıyoruz. Salgının yazın biraz hafifleyip ardından tekrar devam edeceği konuşuluyor. Öyle olursa sadece spor kulüpleri değil hepimiz çok farklı yerlere geliriz. Derneklerle de sık sık konuşuyoruz. Doğal olarak moraller çok bozuk” sözlerini sarf etti.

Hakan Daltaban: "Sağlık problemi ortadan kalksın yeter"

Yönetim olarak bu durumdan kulübü en az zararla çıkarmak için uğraştıklarını söyleyen Daltaban, “Avrupa kulüplerinin yaptığı gibi biz de çalışmalarda bulunuyoruz. Oyuncu maaşlarında indirim gibi konular gündemimizde. Futbol komitesi çalışmalar yapıyor. Bu mutlaka olmalı. Yoksa hiçbir kulüp bu durumun altından kalkamaz. Ama şu da bir gerçek. Her şeye bir çözüm bulunur... Sağlık problemi yeter ki ortadan kalksın. Yönetim olarak her türlü senaryoya gerekli önlemleri alıyoruz” ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI