Tümer Metin, Sergen Yalçın'dan Özür Dileyecek mi?

Beşiktaş'ın Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından herkes bu sorunun yanıtını arıyor.

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı derbi 4-3 Kara Kartal'ın galibiyeti ile bitti.

Derbinin ardından gözler Tümer Metin ve Sergen Yalçın’a çevrildi.

Son dakikaya kadar saha kenarından maçın içerisinde kalan teknik direktör Sergen Yalçın’a, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Tümer Metin, geçen ay Denizlispor maçından sonra, “Efsane kontenjanından Beşiktaş'a hoca oldu. Artık Beşiktaş'ta liyakat bitmiş”  yorumunu yapmıştı. 

Sergen Yalçın bu sözlere "Tümer buna karar verebilecek kapasitede mi? Hiç teknik direktörlük yapmış mı, bir takımı çalıştırmış mı? Çalıştırmamış" diyerek karşılık vermişti.

Derbiyi Sergen Yalçın’ın kazanmasının ardından gözler Tümer Metin’e çevrilmişti.

TRT Spor’da konuşan Tümer Metin, özür dilemese de "Zaman geliyor Sergen Yalçın'ı eleştiriyoruz. Bu galibiyet Sergen Hoca'ya yazar. Bahane üretmeden en iyisini yapabilmek maharettir” yorumunu yaptı. 

İşte Tümer Metin'in Fenerbahçe Beşiktaş maçı değerlendirmesi:

''Kadıköy'de tarihi gece. 15 yıl sonra, Kadıköy'de yine aynı skor. 11'e 10 bitti maç, o zaman 11'e 9'du. Beşiktaş hak ederek kazandı. Sergen hoca maça çok iyi hazırlanmış, Beşiktaş çok iye mücadele etti. Fenerbahçe'nin üstün olduğu istatistikler olabilir, topla oynama, pos sayısı gibi. Bu akşamı kazandıran istatistikler değil bunlar. Bu akşamı kazandıran istatistik, ikili mücadele kazanma yüzdesidir. Beşiktaş bir planla başladı. Perotti, Fenerbahçe'de pozisyon buldu ve Rıdvan sonrasında dan diye bir topa vurdu, Aboubakar orta sahada aldı ve Lemos ile Tisserand 20 metre uzaktı. Mensah'a pas attı, Gustavo niye uzaksınız diye sinirlendi. Maçın sonuna doğru sarı kart gördüğü pozisyonda bir daha Lemos'a sinirlendi.

Larin ile, Aboubakar ile, Mensah ile kaleye gittiler. Gittikleri 2 pozisyonda gol bulunca moral olarak çok üst düzey seviyeye geldiler. Bir takımda 3-4 kişi kötü oynadığında diğerleri kapatabilir ama 5-6 kişi kötü oynarsa olmaz. Sergen hoca maç öncesi de dedi mücadele edeceğiz dedi, 90 dakika hep mücadele ettiler. Teknik, taktik, yürek ve mücadele olarak çok fark yaratan bir Beşiktaş vardı. 5 gollü galip gelmişken, 5 gollü galibiyetle dönüyorken, takımın içinde bir soru işareti bırakmanın anlamı yoktu. Bugünkü oyun, bu seviye için çok aşağıda kaldı."


Odatv4.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI