Türkiye-Polonya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları, çeyrek final mücadelesinde Polonya ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 8'li finallerde Çekya ile karşılaşmıştı. Sultanlar, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda rakibi Çekya'yı da 3-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. 'Filenin Sultanları - Polonya maçı ne zaman?' sorusu da beraberinde geldi.

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda D Grubundaki 5 rakibini de üst üste mağlup eden Kadın Voleybol Takımımız, 8'li finallerde de Çekya karşısında 3-1'lik bir skorla günün kazananı oldu. Çeyrek finalde performans sergileyecek Filenin Sultanları Polonya - Ukrayna maçının kazananı olan Polonya ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye - Polonya çeyrek final voleybol maçı ne zaman?

TÜRKİYE - POLONYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Türkiye Avrupa Şampiyonası'nda 6'da 6 yaptı. Çeyrek final karşılaşmalarında Türkiye- Polonya mücadelesi olacak. Maç 31 Ağustos Salı akşamı saat 20:30'da olacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Çeyrek ve yarı final mücadeleleri 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacak. Şampiyonluk ve 3.'lük yarışı da 4 Eylül tarihinde gerçekleşecek. 8'li finaller ile çeyrek final maçları Bulgaristan ve Sırbistan'da oynanıyor. Yarı final ile final müsabakaları ise Sırbistan'da olacak.

Maçlar ise TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak aktarılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI