Tyler Boyd fırtınası

Beşiktaş, Kocaelispor karşısında farka koşarken, 2. yarıda oyuna giren Tyler Boyd, 3 asist yaptı.

Beşiktaş, Kocaelispor karşısında farka koşarken, 2. yarıda oyuna giren Tyler Boyd, 3 asist yaptı. 

TFF'nin Riva tesisleri'nde oynanan mücadelede siyah-beyazlılar rahat bir galibiyet alırken, 18 yaşındaki Oğuzhan Akgün de 2 gol kaydetti. ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd, asistleriyle Beşiktaş’ı uçurdu. 

Beşiktaş’ta Tyler Boyd farkı! Beşiktaş, ikinci maçında 3. Lig ekibi Kocaelispor'u 7-1 mağlup etti. Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'nde oynanan mücadeleye Kartal; Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco, Caner, Oğuzhan, Dorukhan, Ljajic, Quaresma, Lens ve Güven Yalçın 11'i ile başladı. Kocaelispor, Gökdeniz'in golüyle 1-0 öne geçti. 23'te Quaresma ile beraberliği yakalayan siyah-beyazlılar, 33. dakikada Roco ile skoru 2-1 yaptı. İkinci yarıda oyuna giren Tyler Boyd, 3 asistle kendini gösterdi. Beşiktaş, Umut Nayir (2), Oğuzhan Akgün (2) ve Muhayer'in golleriyle sahadan 7-1 galip ayrıldı. Boyd, Muhayyer ile 18 yaşındaki Oğuzhan Akgün'ün kaydettiği golleri hazırlayıp Kartal'ın kolu kanadı oldu...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI