Üç isim görüşme odasına

Kayserispor maçı öncesi Beşiktaş'ta sıcak gelişme...

Beşiktaş Teknik direktörü Valerien Ismael, Süper Lig'in ilk sınavı olan Kayserispor maçı öncesi orta saha oyuncularıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında oynayacakları Kayserispor maçı öncesi bazı futbolcularla özel görüşmeler yaptı. Ismael, orta saha kurgusuyla ilgili karar aşamasında.

ISMAEL ORTA SAHADA KİMLERİ OYNATACAK?

Fransız çalıştırıcı Gedson Fernandes, Salih Uçan'ın yanı sıra Josef'i de dahil ettiği bir toplantı gerçekleştirdi. Fransız çalıştırıcı Josef de Souza'nın oynayamayacağı maçta Gedson-Salih ikilisinin yanı sıra Berkay veya Necip'e şans verecek.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ligin ilk haftasındaki Beşiktaş - Kayserispor maçı 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Vodafone Park'ta maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.Macedleyi Beinsports naklen yayınlayacak. 

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI