Üç yıldızdan ikisi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... (BJK Haber)

Süper Lig ekibi Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken gündeme Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme gelmeye devam ediyor. Detaylar...

Şenol Güneş'in isteği doğrutulsunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılarda yönetim 3 isimden 2'sini bonservisiyle kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...


Beşiktaş'ta öncelik Hakim Ziyech

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Hakim Ziyech'in transferi için Premier Lig devi Chelsea ile kiralık sözleşmesinde anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar'ın önceliği olan  Hakim Ziyech, teklifi kabul etmesi halinde sene sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Ghezzal'ın sakatlanması ve N’Koudou’nun beklenen performansı göstermemesi sonrası Şenol Güneş'in en çok istediği transfer olduğu iddia edildi.


Diğer hedef: Takuma Asano

2022 Dünya Kupası'nda sürpriz yaparak son 16'a kalan Japonya'nın maçlarını takip eden Beşiktaş, gözüne Takuma Asano'yu dikti. Siyah-Beyazlılar, Bochum forması giyen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için girişimleri sürdürürken Dünya Kupası'nın sona ermesini de bekleyecek. Katar'da olan Asano'yu şimdilik beklemeye alan Siyah-Beyazlılar, golcü oyuncu için kulübüyle görüşmeleri yapmaya devam ediyor.


Nwakaeme, Beşiktaş'ı bekliyor

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da geçirdiği muhteşem performans sonrası sözleşmesi sona eren Nwakaeme, Bordo-Mavililerde anlaşma sağlayamadı. Türkiye'de görüşmeler yaptıktan sonra başka kulüplerle de yüksek maaş nedeniyle anlaşamayan Nwakaeme, Al Fahya’ya transfer oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI