UEFA'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması

UEFA, Beşiktaş7ın ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin durumlarıyla ilgili açıklama yayınladı.

UEFA resmi internet sitesinden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Finansal Fair Play durumları ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

UEFA, resmi internet sitesinden yaptığı duyurda Galatasaray’ın Finansal Fair Play için 2018-2019 sezonu anlaşma şartlarına uyduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, ise UEFA ile Mayıs 2016’da imzalanan anlaşma şartlarına uymadığı gerekçesiyle bir üst kurula sevk edildi.

Sarı kırmızılıların imzaladığı anlaşma doğrultusunda 2018/2019 sezonu hedeflerine uyduğu ve bu sezon için herhangi bir yaptırım olmayacağı duyuruldu.

Galatasaray ile yapılan anlaşmanın 2021/22 sezonuna kadar geçerli olduğu ve sarı kırmızılıların izleme periyodunun devam ettiği açıklandı.

UEFA yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin 2018/2019 sezonu için ‘başa baş’ bütçe gerekliliğini yerine getirmediği kaydedildi.

Trabzonspor’un ardından üst kurula sevk edilen ikinci Türk takımı olan Fenerbahçe ile ilgili kararın 2 hafta içinde verilmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI