Umut Şenol: Nusr-et’e giderdik ama!

Beşiktaş’ın basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Şenol'dan oyunculara ilginç sözler...

Nusr-et’e giderdik ama! 


Beşiktaş’ın basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Şenol, geçtiğimiz günlerde para alamadığı gerekçesiyle isyan eden basketbolcularla yaptığı görüşmede, “Kimsenin Beşiktaş’ta parası kalmaz merak etmeyin. Şimdi sizi Nusr-et’e yemeğe götürürdüm ama para yokken yanlış anlaşılır” dediği öğrenildi.

Basketbolculara üç hafta önce "Tüm alacaklarınız Şubat ayının ilk haftasında ödenecek" sözü veren Umut Şenol, geçtiğimiz hafta Akatlar'da yaptığı ikinci toplantıda, "Paralarınızı geç almamız normal. Türkiye'nin her kulübünde geç ödemeler yaşanıyor" dedi. 

Son yılların finansal anlamdaki en sıkıntılı günlerini yaşayan Beşiktaş’ta kriz giderek büyüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, göreve geldikten sonra her fırsatta yaptığı açıklamalarda, Fikret Orman döneminde yapılan harcamaların kulübü bataklığa ittiğini ifade etmişlerdi. Şu anki tabloda durum oldukça vahim. TFF tarafından açıklanan harcama limitine göre Beşiktaş’ın satmadan transfer yapabilmesi çok zor. Yönetim transfer yapsa da bu defa da diğer branşlardan ve Kartal Yuvası’ndan büyük tepki görecek. Çünkü futbolculara 17 milyon avroluk ödeme yapılırken basketbol ve voleybol takımı oyuncularının hesaplarına tam üç aydır para yatmış değil. Kartal Yuvası çalışanlarının hâli de içler acısı.

Sıkıntı büyük
Personel tam beş ay para bekledikten sonra geçtiğimiz günlerde sadece bir maaşın yarısını alabildi. Amatör branşlarda Beşiktaş’ın ismi neredeyse yok olmaya yüz tutmuş durumda. Erkek voleybol takımının malî sıkıntılar sebebiyle faaliyetleri durdurulmuştu. Kadın voleybol takımı da aynı akıbete uğramak üzereydi ki THY’den gelen oyuncu desteği sayesinde takım şimdilik ayakta. Erkek basketbol takımının yıldızı Jordan Theodore maaşını alamadığı için sözleşmesini feshedip takımdan ayrılmıştı. Aylardır para bekleyen diğer oyuncuların da verilen sözlerinin tutulmaması sebebiyle önümüzdeki maçlara çıkmama kararı almayı planladıkları öğrenildi.


Murad Tamer - Türkiye 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI