Umut Tahir Güneş'ten, Ahmet Kandemir'e yanıt

Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş kartalhaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş, Kartalhaber'e önemli açıklamalarda bulundu. Basketbolda kötü gidişe son vereceklerini belirten Güneş, Siyah-Beyazlı takımla ayrılması an meselesi olan Ahmet Kandemir'in sözlerine de yanıt verdi. 

İşte Umut Tahir Güneş'in açıklamaları

"Yeni Baş Anterönümüz Igor Milicic'le anlaştık. Ahmet Kandemir'e bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar diliyorum. Resmi açıklamayı yarın yapacağız. Ahmet Kandemir'le sözleşme feshimiz için hukuk departmanımız çalışmalar yapıyor. Onlar da gerekeni yapacaklar. 

Ahmet Kandemir'e yanıt

Ahmet Kandemir'e çok saygım var, kendisini de insan olarak çok seviyorum. Ancak son yaptığı açıklamayı kendisine yakıştıramadım. Benim onunla sezon başında yeni bir sözleşme yaptığım kesinlikle doğru değil. O sözleşme kiminle hazırlandıysa lütfen kendisi açıklasın. Ben de bir işadamıyım ve 3 çocuğumun yüzüne bakan biriyim. Ama o da Beşiktaş'a hizmet etmiş biri. Beşiktaşlıysak, Beşiktaş duruşu adına doğruları söylemeliyiz. Hiç bunlara gerek yok! Bakın 11 maçta sadece 2 galibiyet aldık. Bu kan değişikliğini yapmak zorunda kaldık. 

Bu sözleşme benim ve Barış Dillioğlu'nun önüne geldi. Beşiktaş camiasına hizmet için büyük çaba harcayan Barış Dillioğlu da yaşadıklarımıza şahittir. Zaten ben sayın başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin haberi dışında bir çalışma içinde olmam. 

Milicic'le yeni sayfa açıyoruz

Yeni Baş Antrenörümüz Igor Milicic kendisini başarıya adamış bir spor adamı. Onunla 4 günden bu yana beraberiz, çok da iyi bir insan olduğunu gözlemliyoruz.  

Sezon başından bu yana uykusuz geceler yaşadım. Ama basketbol şubesinin ayağa kalkması için radikal kararlar almak zorundaydık. Benim için önemli olan Beşiktaş basketbolunu yeniden güzel günlere döndürmek. Taraftarımız bu sezon çok üzüldü. Taraftarımızı mutlu etmeliyiz. 

Transfer müjdesi 

Yeni transferlerimizi bir hafta içinde açıklayacağız. Euroleague'den önemli bir transfere imza atacağız. Genç oyuncularımız; Oğuzhan, Kerem, Demir de takıma geri dönecek. Kadın basketbol takımımız Aziz Akkaya yönetiminde ritmini buldu. kadın basketbolunda çok daha da başarılı olacağız. 

Ben geceli gündüzlü Beşiktaş Emlak Jet Basketbol Takımı'nın başarısı için çalışıyorum. İlk hedefim Beşiktaş'ı basketbolunu ak ettiği yerlere getirmek. Bunu da büyük taraftarımızın desteğiyle başaracağız. 



 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI