Utku Yuvakuran'ın Yeni Takımı

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Utku Yuvakuran, Ümraniyespor'la anlaştı.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Utku Yuvakuran ve Erkan Süer'in transferi hakkında konuştu. 

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Ümraniyespor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Beşiktaş'tan kaleci Utku Yuvakuran ile prensip anlaşmasına vardık. Utku, 1 sezon takımımızda kiralık olarak forma giyecek. Utku ile anlaşmamızın resmiyet kazanması için Beşiktaş'ın resmi olarak kaleci transferini bekliyoruz" sözlerini sarfetti. 

Erkan Süer transferi neden olmasın?

'Galatasaray'a Erkan Süer için teklifiniz oldu mu?' sorusuna Sait Karafırtınalar, "Teklifimiz olmadı. Fakat Erkan Süer'in ismini hatırtlattığınız için teşekkür ederim. Neden olmasın? Erkan ile Boluspor'da çalışmıştık. Ekip olarak genç futbolculara  karşı pozitif yaklaşıyoruz  Boluspor'da Umut Meraş, Altay'da Cenk Özkaçar, Buca'da Taylan Antalyalı ile çalışmıştık. Şu anda bu futbolcular da önemli kulüplerdeler" yanıtını verdi. 

Transferler yolda!

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Sait Karafırtınalar, "3 transferimiz daha olacak. Bu sezon hedefi kovalayan bir takım oluşturacağız." ifadelerini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI