Vagner Love'a pahalıya patladı!

Beşiktaş Yönetimi, Brezilya medyasına 5 aydır parasını alamadığını açıklayan Vagner Love'a ceza kesti.

Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Vagner Love’a para cezası kesti. Radio Bandeiranstes’e gündem yapan açıklamaları sonrasında Beşiktaş yönetimi, bu oyuncuya disiplin soruşturması başlatıldığını kamuoyuna duyurmuştu.

Vagner Love’un cezası belli oldu

Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı golcünün menajerine kesilen cezayı tebliğ itti. Buna göre Siyah-beyazlı yönetimin izinsiz açıklama yapan golcü oyuncuya 100 bin Euro para cezası kesildi.

Love, ne demişti ?

Tecrübeli golcü ülke basınına şu açıklamayı yapmıştı: “Beşiktaş’ın bana 5 aylık borcu var. Ay sonunda 6 olacak… Daha 1.5 yıllık kontratım var. Ben tüm kurallara uyuyorum. Antrenmana çık diyorlar, çıkıyorum. Benim içim rahat çünkü FIFA, bu tür durumlarda oyuncuları koruyor. Eğer bana ödeme yapmazlarsa FIFA’ya giderim. Teknik direktörümüz artık beni düşünmediğini ve kulüp bakmamı söyledi. Ben de ona eğer paramı verirseniz hayatımı sürdürmeye devam ederim dedim. Bana yapılan şeyler, Beşiktaş’ın karakterine uymuyor”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI