Valerien Ismael gaza bastı

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, temıpoyu aretırdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Süper Lig'de Alanyaspor maçı öncesi gaza bastı. Fransız teknik adam, antrenmanları yoğunlaştırdı. İşte detaylar.

Sezona Kayserispor galibiyetiyle başlamasına rağmen eleştirilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, Süper Lig'deki Alanyaspor maçı öncesi gaza bastı. Fransız hoca, takımını bu sabah önce 11.00'de sahada, sonra salonda kondisyon çalıştırdı.

Ismael’in yardımcıları yönetiminde yapılan antrenmanda denge, kuvvet ve kondisyon çalışması yapıldı. Futbolcular, üç grup halinde değişmeli olarak; bisiklet, kuvvet ve stretching çalışmaları gerçekleştirdi.
Basına kapalı idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Pedro'nun golleri

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI