Valerien Ismael'in ilk hedefi

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, siyah-beyazlı takımla ilgili önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş’a sezonun son haftalarında göreve Fransız teknik adam Ismael “Bu takımda oynamanın ne anlama geldiğini bilenlerle yola devam edeceğiz. Seneye her şey başka olacak” ifadesini kullanarak yeni sezon için önemli mesajlar verdi. 

Siyah-Beyazlılar, sezonu 1-1’lik Konyaspor maçıyla noktalarken, ligin son 8 haftasında göreve gelen Valerien Ismael döneminde siyah beyazlı takım, 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puan topladı. Gerek ortaya konan futbol gerekse oyuna müdahaleleri açısından Valerien Ismael, takıma beklenen patlamayı yaptıramadı. Önümüzdeki sezon çok daha iyi bir Beşiktaş izlettireceklerini söyleyen Fransız teknik adam “Beşiktaş’ta oynamanın ne anlama geldiğini bilen futbolcularla yola devam edeceğiz” diyerek oyuncularına taş attı.

DİSİPLİN BİRİNCİ SIRADA

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, sekiz maçlık periyodun hem kendisi hem de takım açısından iyi geçmediğini belirten Ismael “Geriye düşmüş bir takımı ayağa kaldırmak kolay olmuyor. İşin içine beklenmedik sakatlıklar ve sonuçlar da girince motivasyon kaybı yaşadığımız bir gerçek. 8 maçta 3-4 kırmızı kart gördük. Disiplin konusu ana odağımız olacak” dedi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’ya bir rapor sunan Valerien Ismael, takımdan gönderilmesini istediği isimlerin listesini verdi. Tecrübeli hoca stoper, orta saha ve forvet takviyesi istedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI