Ve... Quaresma satış listesinde

Beşiktaş Yönetimi, Ricardo Quaresma'yı satma kararı aldı.

Beşiktaş’ta devre arasında yolların ayrılması beklenen oyuncular listesine Ricardo Quaresma’nın da girdiği öne sürüldü. Portekizli yıldızında geçtiğimiz günlerde yöneticilere ‘Eğer benden bonservis bedeli kazanacaksınız. Zorluk çıkartmam’ dediği iddia edilmişti.

Sözcü’de yer alan habere göre Şenol Güneş ile futbolcuların durumlarının değerlendirildiği toplantıda Güneş’in Quaresma ile ilgili olarak ‘Teklif varsa satılabilir’ raporu verdiği ifade edildi. Öte yandan geçen yıldan beri özellikle Çin ekiplerinden cazip teklif alan golcü oyuncunun da gidebileceği konuşuluyor.

Yönetim maliyetten kurtulacak

Eğer Quaresma operasyonu gerçekleşirse Siyah-beyazlı yönetim hem 35 yaşındaki oyuncudan bonservis bedeli kazanacak hem de maaş yükünden kurtulmuş olacak. 2010-2012 arasında iki sezon forma giydikten sonra Fikret Orman‘ın başkanlığa gelmesinin hemen ardından Feda döneminde gönderilen Quaresma, ikinci kez vedaya hazırlanıyor. Daha önce “İstenmiyorsam söylenmesi yeterli” diyen Q7, beklenen gerçekleşirse 2015’te 1 milyon Euro’ya geri döndüğü Beşiktaş’tan ikinci kez ayrılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI