Ve, Rafa sahaya çıktı

Beşiktaş’ta Rafa Silva krizi çözüldü, antrenmana çıktıı. İşte son durum

4 Aralık 2025

Beşiktaş’ta Rafa Silva’dan müjde: Antrenmana çıktı, kriz sona erdi

Beşiktaş’ta bir süredir takımla antrenmanlara çıkmayan Portekizli yıldız Rafa Silva ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe derbisinin ardından antrenmanlara katılmayan ve ayrılık, futbolu bırakma gibi düşünceler içinde olduğu belirtilen tecrübeli oyuncu, bugün takımla çalışmalara katılarak krizi bitirdi.

Rafa Silva’nın MR sonucu temiz çıkmıştı

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu, ağrıları olduğunu belirterek takımdan ayrı çalışıyor ve maçlara çıkmıyordu. Kulüp tarafından yapılan açıklamalarda, 32 yaşındaki oyuncunun MR’ında herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtilmişti.

Bu süreçte bireysel olarak sahaya dönüş antrenörüyle idmanlarını sürdüren Rafa, dün takım antrenmanına katılması beklenmesine rağmen düz koşu yapmıştı.

Bugün takımla çalıştı

Portekizli yıldız, bu sabah tesislere gelerek 11.30’da başlayan takım antrenmanına katıldı. Bu gelişmeyle birlikte Rafa Silva krizi sona ermiş oldu. Oyuncunun fiziksel açığını kapatması halinde Gaziantep FK – Beşiktaş maçının kadrosuna alınabileceği öğrenildi.

Sözleşmesi ve performansı

Beşiktaş ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Rafa Silva, bu sezon 16 maçta 5 gol, 3 asist üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI