Victor Ruiz Acıkladı... Neden Ayrıldı?

Beşiktaş ile sözleşmesini maaşı ödenmediği için geçtiğimiz gün tek taraflı fesheden ve FIFA'lık olan Victor Ruiz, yaşanan süreci anlattı.

Beşiktaş ile sözleşmesini maaşı ödenmediği için tek taraflı fesheden ve FIFA'lık olan Victor Ruiz, yaşanan süreci anlattı. 

İşte Victor Ruiz'in açıklaması... 

"Açık olalım. Beşiktaş ile sözleşmemi feshetme kararım, imza attığım ilk günden bu yana yapmaları gerekenleri yapmamalarından kaynaklanıyor. Covid-19 öncesinde de 4 ay boyunca maaş alamadım. Yurt dışında yaşayan herhangi birinin böyle bir şeyler karşılaştığından emin değildim. Ancak buna rağmen her gün çalışmaya ve her maçta en iyisini vermeye devam etmeye gayret ettim."

"Covid-19 sonrasında kulüp yönetimi yaşadıklarının bir sonucu olduğunu söyleyerek bir görüşme yaptı ve Mart ayından itibaren de maaşları vermediler. FIFA'nın yargılaması öncesinde açıkça her şeyi anlatacağım."

"Benim temsilcilerim kulüple birçok kez temasa geçti ve bir çözüm bulmak için iyi niyet gösterdi. Ancak bir noktada, ''Artık yeter'' dedim. Taraftarların sevgisi için teşekkürler, onların bana gösterdiği sevgiye ne kadar teşekkür etsem az. Keşke planladığım gibi gibi bitseydi ancak işler her zaman istendiği gibi olmuyor."

ÇEBİ'NİN  VİCTOR RUİZ İÇİN NE DEMİŞTİ? 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: "Şubat ayına kadar olan tüm alacaklarını ödedik. Covid-19 pandemi nedeniyle UEFA bize futbolcu alacaklarında esneklik tanıdı. Gelin görün ki bitmemiş olan ligde böyle bir tablo yaşadık. Ruiz için açacağımız davanın lehimize sonuçlanacağına inanıyorum. Kendisi sanırım bir kulüple de anlaştı. Bakalım gittiği yerde bizden kazandığını parayı alabilecek mi?"

GALATASARAY İDDİASI
Haber Global'in haberine göre; Victor Ruiz Türkiye'de kalmak istediğini menajerine iletti. Galatasaray kulübü İspanyol oyuncu ve menajeri görüştü. İspanyol futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı yetkililerin ilerleyen günlerde temaslarını hızlandıracağı kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI