Victor Ruiz kariyer rekoru kırdı

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Victor Ruiz bu sezonki performansıyla şaşırtıyor.

Abdullah Avcı'ın "İlk isteğim" dediği Victor Ruiz, Beşiktaş'ta başını sakatlıktan kaldıramadı. 30 yaşındaki sol stoper, sakatlık nedeniyle kariyerinde ne çok maçı siyah beyazlılarda kaçırdı. Ruiz 53 gün sahalardan uzak kalırken, şu ana kadar 15 maç kaçırdı.


Beşiktaş Teknik Direktörü Abudllah Avcı'nın "Futbolda açılar önemli. İlk isteğim sol ayaklı bir stoperdi. Victor Ruiz İspanya'da yetişmiş, pas oyununu bilen bir futbolcu. Bize katkısı çok fazla olacak. Kaliteli bir stoper aldık" diyerek övgüyle söz ettiği İspanyol, kariyerinin en çok sakatlık yaşadığı sezonu geçiriyor.2013-14 sezonundan bu yana bakıldığında 30 yaşındaki stoper, sakatlık nedeniyle en fazla maçı Beşiktaş'ta kaçırdı.

Ruiz, bu sezon toplam 15 maç kaçırdı. İspanyol daha önce en fazla sakatlığı 2013-14'te 12 maç kaçırarak yaşamıştı. Ruiz bu sezon kasık problemi nedeniyle 4, kasta gerginlik nedeniyle 4 ve bağlarda esneme nedeniyle de 7 maç kaçırdı. İspanyol oyuncu toplamdaysa 53 gün takımdan uzak kaldı.
Sezon başında İspanya'nın Villarreal Kulübü'nden 2.5 milyon Euro ödenerek transfer edilen Victor Ruiz Torre ile 3 senelik sözleşme yapılmıştı.
Oyuncu yıllık 1.8 milyon Euro, toplamdaysa 5.4 milyon Euro alacak.


1 Dakikası 4 Bin 414 Euro!
Ruiz ligde 9, Avrupa Ligi'nde 1 ve Türkiye Kupası'nda da 1 maç olmak üzere toplam 974 dakika süresi. Aldı.
Buna göre bonservis ve 1 yıllık ücretine göre hesaplandığında İspanyol stoperin şu ana kadar 1 dakikasının maliyeti 4 bin 414 Euro oldu.

Ajansspor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI