Vida için yeni teklif

Everton Vida için Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı.

Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida’yı transfer etmek için en ciddi  takımlar arasında gösterilen Everton’dan yeni bir hamle geldi. Geçtiğimiz günlerde bu futbolcuyu transfer etmek için resmen başvuran İngiliz ekibi, 13 Euro’luk teklifini revize etti.

Everton’dan yeni hamle

İngiliz ekibi, yapılan görüşmeler sonrasında takımda düşünülmeyen ve bir ara Beşiktaş’ı da gündemine gelen Davy Klaassen’i pazarlığa dahil etti. Spots Mole adlı sitede yer alan habere göre Vida’yı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Everton, tüm şartlarını zorluyor.

Davy Klaassen’i de Şenol Güneş istiyor

Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş’in de Talisca’nın ayrılmasından sonra 10 numara arayışında olumlu rapor verdiği Klaassen’in de pazarlığa dahil edilmesinden sonra nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Beşiktaş yönetiminin düşünmek için süre istediği ve en kısa sürede İngiliz ekibine cevap vereceği dile getirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI