Vida'dan transfer açıklaması

Vida tranfseriyle ilgili çıkan spekülasyonlarla ilgili konuştu.

Beşiktaş’ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, yeni sezonda da Siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı. Geçen yaz Dünya Kupası’nda gösterdiği performansın ardından özellikle İngiliz ekiplerinin transfer gündemine giren yıldız oyuncu için istenilen bonservis bedeli ödenmeyince Vida takımda kalmıştı.

Devre arasında İtalyanların radarındaydı

Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Hırvat stoper için devre arasında Inter ve Milan bu oyuncu için devreye girdi. Son güne kadar devam eden pazarlıklarda taraflar ortak noktada buluşamadı.

Beşiktaş yönetimi Domagoj Vida’yı satacak mı?

Sezon sonu için yine birçok takımın transfer gündeminde yer alan Hırvat oyuncu için yönetimin nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. Öte yandan Hırvat basından Tportal‘a konuşan konuşan Vida Siyah-beyazlı kulüpte mutlu olduğunu belirterek, “Burada ben mutluyum ve Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. 30 yaşına geldim. Ancak kariyerimin sonunun ne olacağını düşünmüyorum. Sağlığım yerindeyken çalışıyorum ve bu seviyede oynayabildiğim sürece sahalarda olacağım” açıklamasını yaptı. Diğer yandan Beşiktaş yönetimi de Vida’yı her ne kadar takımda tutmak için çaba sarf etse de cazip bir teklif gelmesi halinde bu oyuncuyu satış listesine koyabilir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI