Vitor Hugo'dan transfer itirafı

Beşiktaş'a transferi son anda yatan Vitor Hugo, ''Beşiktaş'a transferim bitmek üzereydi. türke bile öğrenmeye başlamıştım'' dedi.

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde elinden kaçırdığı Brezilyalı stoper Vitor Hugo, daha sonrasında ülkesinin takımlarından Palmeiras'ın yolunu tutmuştu. 28 yaşındaki savunmacıdan Siyah Beyazlılar'la ilgili flaş bir itiraf geldi.

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde uzun bir süre Vitor Hugo'nun peşinden koşmuş ancak bitti denilen transfer son anda suya düşmüştü. Daha sonrasında 5,5 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle ülkesinin takımlarından Palmeiras'ın yolunu tutan 28 yaşındaki Brezilyalı savunmacıdan Siyah Beyazlılar'la ilgili flaş bir itiraf geldi. ESPN Brezilya'nın sorularını yanıtlayan Hugo, söz konusu süreçle ilgili olarak şunları söyledi:

"Her şey çok hızlı gelişti. Fiorentina'da oynuyordum ve takımı bir Amerikan şirketi satın almıştı. Takımın yeni genel menajeri, iş yaptığını göstermek için bazı oyuncuları alıp satıyordu. Bu sırada kendime takım aramam söylendi. Beşiktaş'la görüşüyorduk ve transfer neredeyse bitiyordu. Ben de Türkiye'ye gidip başka bir ülkeyi ve kültürü tanımak istiyordum. Hatta Türkçe öğrenmeye bile başlamıştım. Ancak Palmeiras CEO'su Alexandre Mattos beni aradı ve her şey bir anda değişti."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI