Weghorst tam bir kazma!

Beşiktaşlı eski futbolcu, teknik direktör Güvenç Kurtar, Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst için çok konuşulacak sözler sarf etti.

Beşiktaşlı eski futbolcu,  teknik direktör Güvenç Kurtar, Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst için çok konuşulacak sözler sarf etti. Güvenç Kurtar'ın golcü oyuncu için 'kazma' demesi siyah-beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Eski teknik direktör, futbol yorumcusu Güvenç Kurtar, Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Weghorst ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hollandalı futbolcu için olumsuz yorumlarda bulunan Kurtar'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

"Bir tane adam geçsin köpek gibi havlarım"

A Spor'da yorumculuk yapan Güvenç Kurtar, "Weghorst var ya tam bir kazma. Kafa toplarından başka bir şey yok. Dönemiyor, edemiyor... Golcü ona bir şey demiyorum ancak klas bir hareketi yok. Bir tane adam geçsin var ya köpek gibi havlarım. Geçemez abi" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adamın bu sözleri siyah-beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

“Beşiktaş için tam fırsat maçı”

Weghorst, Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 3 gol atıp 4 de asist kaydetmiş ve kısa süre içerisinde gösterdiği performansla Beşiktaş taraftarının büyük beğenisini kazanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI