Yandaş Derneklerin Maç Keyfi

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Vodafone Park'ta Denizlispor'u konuk etti ve sahadan Cyle Larin, Aboubakar ve Adem Ljajic'in golleri ile 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada ise ilginç bir durum gerçekleşti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Vodafone Park'ta Denizlispor'u konuk etti ve sahadan Cyle Larin, Aboubakar ve Adem Ljajic'in golleri ile 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada ise ilginç bir durum gerçekleşti. Bugün KartalHaber'in verdiği haberde olduğu gibi localara Çebi yönetime yakın dernek başkan ve yöneticileri alındı. 
Karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu ve İstanbul Emniyet'inden özellikle sahaya taraftar alınmaması konusunda uyarılan Beşiktaş Yönetimi, uyarıları dikkate almadı ve ceza almayı göze alarak localara dernek yöneticilerini aldı. 

Bu durumuma tepki gösteren diğer dernekler ise "Dernekler arasında ayrımcılık yapılması Beşiktaş yönetimine yakışmamıştır. Daha öncede benzer durum yaşandı ve bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık. Dernekler, yönetimlerin değil Beşiktaş dernekleridir. Yönetimlerin yanında durmak için değil Beşiktaş'a hizmet için kurulmuşlardır. Bu anlayış doğru değildir ve kınıyoruz." şeklinde görüş bildirdiler. Bazı dernek yöneticilerinin Beşiktaş yönetimine büyük tepki verdiği kulislere yansırken Beşiktaş yönetiminin ayrımcılık konusunda gelen tepkilere karşı sessiz kalması dikkat çekti. Localarda karşılaşmayı izleyen dernek yöneticilerinin ücret ödemeden karşılaşmayı izlemesi tepkileri daha da büyüttü. 

Çebi'ye yakın bazı dernek üyelerinin saha içine girerek hatıra fotoğrafı çektirmeleri dikkat çekti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI