Siftah!

Teknik heyetin 13 yabancıyı "gözünden kaçırmış" olması ülkede futbolun ne seviyede olduğunu gözler önüne serse de ister hükmen ister hükmede hükmede Beşiktaş'ın sahaya koyduğu oyun önemlidir. Bu sebeple sonuca bakmaksızın sahaya yansıyan hırs ve düzen ilk yarı sebebiyle kalbi durma aşamasına gelen taraftara can verdi..

İlk yarıda sahada ruh ve bedeni ayrı dolaşan futbolcuların kamp dönemi ile ikisini bir araya getirmiş olması sevindirici. Özellikle fazlaca iş düşecek olan Medel ve Karius göz doldurdu. Ancak rakibin kontra ataklarda tehlike yaratacak kadar hızlı gelmesi ve özellikle sol tarafta yıpratacak bir oyun tercih etmeleri sol bek eksikliğini göz önüne koydu. Larin'in istekli oyunu umut verse de yetenek açısından eksikliğini maalesef ki kapatamadı. 

Eksiğin en büyüğü santrafor mevkiine yapılan transfer Beşiktaş'ın aslında ne kadar kolay bölünebilir olduğunu gösterdi. Ancak başarı her zaman için toparlayıcıdır. Burak'ın şampiyonluk yolundaki katkısı tepkileri sakinleştirecektir. Ancak düşünülmesi gereken çok ciddi bir detay var. Sahada en gerideki futbolcudan başlayarak top golü atacak oyuncuya ulaştırılacaksa ve bu isim Burak ise onu oyundan düşürmek diğer 10 futbolcunun emeğine ihanet değil midir?

Futbolcuyu değil takımı tuttuğunuzu düşünmek istiyorum...

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI