İşte Ghezzal Gerçekleri

Rachid Ghezzal konusunda camianın içinde üst düzey birisiyle yapmış olduğum görüşmede; oyuncu ısrarla teklifi reddediyor, görüşme isteğini de kabul etmiyor. Ama Galatasaray doğrudan Leicester’a yüklü bonservis teklif ediyor. Ghezzal, teklif de görüşmede istemiyorum diye bildirince Menajer direkt Leicester’a yönlendiriyor.  

An itibariyle; Menajeri ve Leicester Galatasaray’ı, Ghezzal net Beşiktaş’ı istiyor. 
Beşiktaş ise menajerinden tutumundan dolayı oldukça kızgın ve “siz bilirsiniz” modunda. 

Şahsi fikrim; Ghezzal bu şartlarda başka takıma giderse heba eder. Kendisi de bunun farkında. Çünkü Ghezzal istikrar olarak yeteneğinin karşılığını sadece Lyon ve Beşiktaş’ta almış bir isim. Yine aynı olumsuzlukları yaşamaktan korkuyor. 
 Yeteneği ön plana çıkaran, sistem ve uyumdur. Ghezzal bunu Beşiktaş’ta yakaladı. Beşiktaş, Sergen hoca sisteminde çok Ghezzal’lar çıkarır. Ama Ghezzal’ın vereceği yanlış karar kariyerini dibe vurdurur.

Burak Döşer 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI