Aboubakar ile her şey daha kolay

Oynadığı futboldan keyif alan, izleyene keyif veren bir Beşiktaş var sahada.

Herkesin gözü Vincent Aboubakar’ın üzerindeydi. Dün belki gol atmasa da arkasında ve çevresinde oynayan futbolcuların performansını net bir şekilde arttırdı Kamerunlu.

Her şeyden önce takıma ve taraftara bir özgüven ve sinerji katmış. Dün Dele Alli ilk kez bu kadar çalıştı, Gedson Fernandes yine insanüstü bir performans ortaya koyarken Cenk Tosun bir kez daha ne seviye bir golcü olduğunu gösterdi.

KALECi MERT GÜNOK YiNE ÇOK BAŞARILIYDI

Beşiktaş maçın başından sonuna kadar oyunu kontrolü altında tuttu. İstediği zaman tempoyu düşürdü, zaman zaman yükseltti. Sezon başından bu yana skoru bulduktan sonra özellikle son yarım saatlik bölümde dün ilk kez topu çok iyi dolaştırıp pas yaptı.

Alanyaspor, ligin iyi futbol oynayan ve topa en çok sahip olan ekiplerinden. Kontratak oyununu da gerektiğinde iyi uygulayan bir takım.

Alanyaspor’un yakaladığı 3-4 gol pozisyonunda da son haftalardaki galibiyet serisinde büyük pay sahibi olan kaleci Mert Günok yine başarılıydı.

GÜNEŞ YENi YENi DOĞUYOR

5 eksikle ve bu kadar üstün bir oyunla Alanyaspor gibi kaliteli bir ekibe karşı kazanıp 5’te 5 yapmak önemli. Şenol Güneş etkisini en çok dün hissettik. Oynadığı futboldan keyif alan, izleyene keyif veren bir oyuncu grubu var sahada. Her şeyin ötesinde de tüm futbolcular yüzde 100’ünü ortaya koyup çok çalıştı.

Herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Vincent Aboubakar ile Beşiktaş, bundan sonra problemleri daha kolay çözer. Yakın zamanda Rachid Ghezzal’ın da dönmesiyle ofansif gücü katlanacaktır.

Güntekin Onay 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI