Desteğe Devam mı Sayın Çebi?

Tartışılan ve bir türlü dikiş tutturamayan, üstüne üstlük bu kadar iyi bir kadroyu kötüden kötü yöneten Valerien Ismael bir kez daha yanıltmayarak ligin en zayıf takımına karşı öne geçmesine rağmen üç puan kaybetti.

Ligin çok üstünde bir kadroya sahip edilen Valerien Ismael, belki de Beşiktaş tarihinin en şanslı teknik direktörü olarak adını tarihe yazdırdı!

Sabretmemiz gerekir diyenlere şunu hatırlatmak gerekir ki Beşiktaş, sabır taşı değil!

Ligin başında gol rekoru kırabileceği söylenen siyah beyazlılar ligin dibindeki takıma karşı birinci dakika olmadan gol bulup galibiyet elde edemiyorsa yazıklar olsun!

Ahmet Nur Çebi, görev süresi boyunca Ismael ile çalışacaksa Beşiktaş'ı seviyorsa beraber gidebilirler!

Şu saatten sonra Ismael ile dikiş asla tutmaz!

Ismael Hoca'nın umurunda olmasa bile oyuncu grubu etki altında kalacak!

Pas oyununun bu ligde kitabını yazacak oyuncu grubunu Nkoudou'nun ayağına mahkum eden, geçtiğimiz yıl 14 maçta 15 gol atan Muleka'ya bir hiçmiş gibi davranan hoca artık bu takımda olmamalı!

Oyunla ilgili söylenecek hiçbir şey yok çünkü, Ismael Hoca yapılmaması gereken her şeyi yaptığı gibi, bilenlerin bildiklerini de unutturacak tavır ve tercihleri uyguladı.

Bir sezon bu kadar kötü bir şekilde heba edilemez!

Alırken kazanan Beşiktaş yönetiminin bütün gayretlerini çöpe atan hoca artık kalamaz!

Ümraniye maçına 6 gün var ve bu akşam yeni hocayı bulun getirin!

Yazık kere yazık!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI