Dokunuş!

Haftalar ilerledikçe alınan galibiyetler ve sıralamada üst sıralar zorlandıkça insan kimin kulaklarını çınlatacağını şaşırıyor!

G.Saray karşısında alınan ezici galibiyet sonrasında geri düştüğü Antalya deplasmanından üç puanla dönen siyah beyazlılar hem sarıların kırmızısını hem de lacivertini tedirgin etmeye devam ediyor.

Maxim için kesinlikle oynaması gerekir derken bugün Şenol Güneş'e kendisini çok eleştiren biri olarak hakkını teslim etmem gerekiyor; Maxim ne yazık ki oyunda orta sahanın zayıf kalmasına sebep oluyor ve bunu bir kez daha ispat eden Şenol Hoca, Onur'u alıp oyuncuların yerleriyle oynayınca galibiyeti sökerek aldı.

Aboubakar bakıldığında fizik olarak çok yetersiz gibi görünse bile takım için büyük güç, rakip için ise büyük bir korku oluyor. Bu haliyle dahi maçları boş geçmeyen Kamerunlu golcü, sene başı kampı görüp bir de üretken bir orta saha ile oynadığında çok daha büyük katkılar sağlayacaktır.

Beşiktaş belki de piyasanın en uygun maliyetine alabileceği en iyi sol beki almış görünüyor. Masuaku bambaşka bir seviye ve izlemesi de keyifli bir oyuncu.

Ligin zirvesini karıştıran, rakiplerine korku veren siyah beyazlılar şampiyonluk yolunda ne kadar da uzak görünseler hem sarıların kırmızısı hem de laciverti için büyük bir tehlike olarak görünüyor. Şampiyon olamasa da rakiplerini bu derece tedirgin etmek Beşiktaş için büyük bir keyif olsa gerek.

Ve artık takımlar şunu da iyi öğrenmeye başladılar ki, Beşiktaş karşısında öne geçseler de siyah beyazlılar 10 kişi kalsalar da son söz yine Karakartal'ın!...

Nedim Güngör


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI