Futbolun Hangi Aklısınız?

25 Mart 2022'de yeni bir sayfa açalım diyen Beşiktaş yönetiminin tayin ettiği futbol aklı! kalemi de Valerien Ismael'e teslim etti.

Fransız teknik adamla geçen tam 5 ay!

Peki bu süre yeterli mi?

Bir dakika bitmedi, sorumuza net cevap alabilmek için başka detaylar da verelim.

Geçen 5 ay sürenin 8 haftası geçtiğimiz sezondan yani kendisine teslim edilen kadronun neler yapabileceğini görebileceği bir zaman dilimi,

Bitti mi, tabii ki hayır!

Geçtiğimiz sezonun bitiminden itibaren başlayan bir transfer dönemi ve halen devam ediyor. Hocanın, üçlü savunma oynama sevdası ve futbol aklının! buna destek olması ile transfer stratejisi yürütüldü. İyi oyuncular transfer edildi.

Bitti mi, tabii ki hayır!

Yönetim bu kez hiç de alışkın olmadığımız şekilde yeni transferleri kampa yetiştirdi. Takım hazırlık kampının etaplarını birer birer bitirdi ve lig öncesi son hazırlık maçı için Dolmabahçe'de Sampdoria ile karşılaştı.

İşte film burada koptu!...

Üçlü formasyona sevdasına tutulan hocamız, sanki sevgilisi tarafından terk edilmiş gibi bir anda sevdasına sırtını dönüp artık yeni sevdam dörtlü diziliş diyerek son dakikada bütün herkesi ters köşe yaptı!

Peki, koca bir transfer sezonu ve hazırlık kampları neden heba edildi?

Lig başladı ve ilk maçta transfer yapamayan Kayserispor ile kendi sahasında karşılaşan Beşiktaş, pozisyon üretmekten aciz ne rakibini bozabilen ne de oyunu domine edebilen bir futbol oynayabildi.

Sahadan tek gol ve üç puanla ayrıldı ve de galip geldi ama camianın şu anki oyuna hiçbir güveni yok!

Ligin tozunu atar denilen Weghorst, bu düzene yakında isyan eder.

Gönderilmesi beklenen Nkodou, sahaya kurtarıcı olarak giriyorsa varın gerisini siz düşünün!

Koca bir transfer ve hazırlık döneminin sonunda Necip, ilk onbir de ve stoperde oynuyorsa ne söylenebilir!

Ez cümle;

Beşiktaş taraftarı galibiyet alınmasına rağmen herşeyin farkında. Takım oynamıyor, sadece yüklenen kondisyon sayesinde diri kalıyor. 

Hiçbir organizasyon yok.

Bireysel yeteneklerin eşref saatleri bekleniyor ki, Kayserispor maçında 96.dakikada eşref saatine denk geldik. Koskoca Beşiktaş, birilerinin keyfine bakacaksa vay halimize.

Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur ama galibiyete rağmen Beşiktaş taraftarı şimdiden uyarıyor sayın Beşiktaş Yönetimi ve futbol aklı!

OLMAZ!.....

Yol yakınken önce kafalar sonra da bazı kişiler değişmeli.

Ha unutmadan sağ stoper oynayacak bir tane oyuncu altyapıdan çıkaramayıp Wellinton'un sakatlanabilme ihtimalini hiç göz önünde bulundurmayıp transfer  olmasa bile AKADEMİ'den bir tane bile oyuncu oraya monte edemeyen akıl, anlaşılan bu sene çok üzeceksin bizi!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI